Frågor och svar om Viking Sportsragg

Fråga: Vad kan man använda Viking Sportsragg till?

Svar: Viking Sportsragg kan användas till det mesta, men det är särskilt bra för att sticka raggsockor med. Det kan också med fördel användas till vantar, mössor eller större saker som filtar och tröjor.

Fråga: Vilka mönster kan man använda med Viking Sportsragg?
Svar: Det går bra att använda de flesta vanliga mönster på raggsockor när man använder sig av Viking Sportsragg. Mönster på sockor eller vantar till sportsragg går enkelt att hitta på nätet. De rekommenderade stickorna om man vill sticka med sportsragg är 3-3,5 mm.




Fråga: Vad innehåller Viking Sportsragg?
Svar: Sportsragg innehåller 60 % ull, 20 % nylon och 20 % akryl. Mer detaljer om garnet går att läsa på Garnfyndet.

Fråga: Var kan jag hitta Viking Sportsragg?
Svar: Viking Sportsragg finns på flera olika hemsidor på internet, men på denna hemsida kan man just nu köpa garnet mycket billigt. Här är det dessutom fri frakt.

Fråga: Varför är Viking Sportsragg så bra?

Svar: Viking Sportsragg är ett garn som innehåller en relativt stor andel ull, vilket gör att raggsockorna blir varma. Men eftersom det inte innehåller endast ull, utan även en del akryl och nylon, kommer garnet att bli mycket mjukare i kvaliteten än vad ett rent ullgarn blir. Detta gör att man kan sticka sköna tröjor och vantar som är varma och bra, utan att kännas stickiga eller grova.

Fråga: Vilka färger finns Viking Sportsragg i?
Svar: Viking Sportsragg finns i alla möjliga olika färger, såsom grå, gul, lila, ljusrosa, svart och vit. Det är enkelt att hitta en färg som passar just den person som du har tänkt att sticka till. Eller varför inte göra ett par färgglada, randiga sockor som lyser upp tillvaron. Eller kanske göra en snygg, grå filt med lite rosa inslag? Det är helt upp till fantasin.

 

Comments

Popular posts from this blog

Köp Bästa Hundtrimmer hos Makeup Sweden

Get the best and high-quality makeup products within your budget

Get the best and high quality makeup products within your budget