Superwash - Frågor och svar

 Har du frågor gällande Viking Superwash ullgarn eller vill du veta mer? Här nedan har vi samlat de vanligaste funderingarna och naturligtvis även svaren på dessa. Kom ihåg att du kan köpa Superwash ullgarn till riktigt bra priser och att du dessutom får tillgång till gratis frakt om du beställer över 499 kronor!

Vanliga frågor och svar om Superwash


När lämpar sig Superwash ullgarn som mest?


Viking Superwash ullgarn är ett garn som fungerar utmärkt för alla typer av stickningar och plagg. Garnet är mycket mjukt och behagligt, vilket gör att det även är skonsamt och snällt mot den med känslig hud. Du kan med fördel använda dig av garnet till plagg för både vuxna och barn.




Vad betyder det att garnet är Superwash?
Enkelt förklarat kan man säga att Superwash är en typ av behandling som gör det möjligt för garnet att kunna tvättas i tvättmaskin. Det betyder att du kan tvätta kläder och stickningar utan att behöva oroa dig för att de ska ändra form eller förstöras. Här är det dock viktigt att du ändå följer tvättråden. Viking Superwash ullgarn ska inte tvättas i högre temperatur än 40 grader och alltid på skontvätt.

Kan man använda sköljmedel vid tvätt?
Vi rekommenderar inte att du använder sköljmedel när du tvättar kläder och plagg som är tillverkade av Viking Superwash. Undvik sköljmedel helt, även vid handtvätt.

Vilka färger kan man välja mellan?
För att du ska kunna hitta ett Viking Superwash ullgarn som passar dig erbjuder vi produkten i ett flertal olika färger. Här kommer du bland annat att kunna välja mellan ljusgrå, mörkgrå, röd, antracit, svart, natur och klassisk blå.

Vilken stickfasthet rekommenderas?
Vi rekommenderar att du använder dig av en stickfasthet på 23 maskor/10 cm. Ett nystan väger 50 gram och är 100 meter långt.

 

Comments

Popular posts from this blog

Köp Bästa Hundtrimmer hos Makeup Sweden

Get the best and high-quality makeup products within your budget

Get the best and high quality makeup products within your budget