Virkgarn - Frågor och svar

 Att virka och sticka är något som sedan länge har varit mycket populärt och med ett bra virkgarn blir allt betydligt enklare. Innan man ska köpa ett virkgarn kan det dock vara bra att informera sig om de olika alternativ som finns. Våra virkgarner är av hög kvalitet och har ett riktigt bra pris. Om du beställer produkter över 499 kronor får du fri frakt.

Frågor och svar

Vilka virkgarner erbjuder ni?
Vi har en mängd olika garner som passar perfekt till virkning och stickning. Du kommer bland annat hitta tunnare garner som är tillverkade i merceriserad bomull, men även kabeltvinnat virkgarn av högsta kvalitet.



Vilken virknål lämpar sig för garnet?
Då vi erbjuder ett stort utbud av olika typer av garner finns det många olika alternativ. Vi har virkgarn som passar virknålar på 1,25-1,5, samt 2-2,5 och 2-2,25. När det gäller stickning finns garner för stickor nummer 3.

Vad är garnen tillverkade av?
Alla våra virkgarn är tillverkade av högsta kvalitet och gjorda av 100 % merceriserad bomull. De lämpar sig perfekt för handstickning och virkning och klarar av maskintvätt upp till 60 grader.

Vilka färger finns att välja mellan?
Vilket utbud av färger du har att välja bland, beror på vilket garn det är du väljer att använda. Här hittar du garner i regnbågens alla färger, som till exempel beige, röd, grön, silvergrå, vit, svart, gul, lila, rosa, blå och cerise. Våra virkgarner är alltid svenskfärgade.

Comments

Popular posts from this blog

Köp Bästa Hundtrimmer hos Makeup Sweden

Get the best and high-quality makeup products within your budget

Get the best and high quality makeup products within your budget